Preguntes freqüents

PV representa la foto (llum) Voltaic (elèctrica). Els panells solars fotovoltaics converteixen la llum en electricitat. Tingueu en compte la paraula light, no la llum del sol. Continuen produint electricitat en dies ennuvolats. És només que la seva producció serà més alta, més brillant és la llum. Aquesta no és una tecnologia nova: l’ús de la llum per produir electricitat es remunta al segle XIX.

Sí! Les lleis han canviat! L’aprovació del RD 244/2019, de 5 d’abril de 2019, afavoreix les instal·lacions per a l’autoconsum.

Els inversors canvien el corrent de corrent continu dels panells a la corrent AC actual necessària per a la vostra llar i la xarxa. És essencial que s’utilitzi el tipus correcte d’inversor i que estiguin ubicats al lloc correcte de l’edifici.
Els inversors són uns aparells que transformen l’energia que generen les plaques solars en la corrent (AC) necessària per a utilitzar a la nostra xarxa elèctrica. És essencial que s’utilitzi el tipus correcte d’inversor i que estiguin ubicats al lloc correcte de l’edifici.

El nostre objectiu és oferir-vos el millor sistema fotovoltaic solar per satisfer les vostres necessitats. No treballem per encàrrec de fabricants particulars i ens comprometem a mantenir-nos en un 100% imparcial. Cada casa i cada negoci és diferent i sempre proposarem la millor solució segons els requisits individuals.

L’inversor controla la tensió de la xarxa i s’assegura que envia l’electricitat de l’inversor cap al vostre sistema a una tensió lleugerament superior a la de la xarxa. La tensió és com la pressió, és a dir, la força de l’electricitat. D’aquesta manera, si l’inversor produeix una tensió més gran quan enceneu un electrodomèstic, utilitzarà en primer lloc l’electricitat dels panells.

Catalunya és una zona geogràfica ideal per generar electricitat solar fotovoltaica, ja que hi ha, de mitja, 2290 hores de sol i 94 dies sense núvols l’any. La majoria de les teulades i de terrats comercials i residencials són aptes per als panells solars fotovoltaics, els quals generaran un volum significatiu d’electricitat amb terminis d’amortització reduïts. No dubteu a demanar-nos un pressupost sense cap compromís i us ensenyarem quant podeu estalviar.

Podeu utilitzar directament l’energia de la xarxa elèctrica. Recordeu, però, que no cal que faci sol perquè es generi electricitat.

Això depèn de diversos factors, com ara la orientació o les ombres que hi hagi, tot i que la majoria dels teulats són suficientment amples com per generar la major part de —o, fins i tot, totes— les necessitats energètiques d’un habitatge típic.

Passar-se a l'energia solar és una elecció intel·ligent

Estalvia diners. Redueix la petjada de carboni. Genera la teva energia / Aprofita l'energia del sol.
DEMANA'NS INFORMACIÓ