Coneix l'equip

Albert Massanas

És el director executiu d’Energi Solar. Ha estat treballant durant 25 anys en el camp de les instal·lacions en construccions.

Té molta experiència treballant amb empreses dedicades a tota mena d’activitats relacionades amb el sector. Està inscrit al Registre d’Agents de la Seguretat Industrial i es dedica a supervisar i a gestionar instal·lacions, tant a empreses d’instal·lació i de reparacions de gas com a empreses proveïdores de petroli, empreses d’instal·lació d’aïllaments tèrmics, empreses d’instal·lació d’aparells d’aire condicionat i d’aparells fixes de refrigeració o empreses d’instal·lacions elèctriques.

L’any 2016 es va associar amb en Rob Gill i junts van fundar l’empresa amb el nom comercial Energisolar.com

Laura Bassacoma Oliveras

Va estudiar Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat de Barcelona i es va llicenciar l’any 2004.

Quan encara estudiava, va començar a treballar en una entitat bancària. Un cop es va llicenciar, va passar al sector de la construcció i, durant una dècada, va adquirir experiència a nombroses empreses. La Laura ara té molta experiència en aquest sector de tipus organitzatiu i de gestió administrativa. També està especialitzada en mètodes de supervisió de projectes comparatius i en cursos per actualitzar nous estudis de viabilitat tècnica per a les instal·lacions dels nostres clients dia rere dia.

La Laura va entrar a l’equip d’Energi Solar el 2015 com a directora administrativa.

Jordi Ventura

Començà la seva experiència professional treballant com a tècnic de manteniment en una fàbrica del sector paperer especialitzada en maquinària de producció de paper. Després, va treballar en una empresa que feia marcs metàl·lics per aplicar ciment i formigó. També va ser gestor d’una empresa encarregada de fer instal·lacions elèctriques i tèrmiques a edificis.

Actualment, forma part del nostre equip i és el gestor encarregat de les instal·lacions dutes a terme per Energi solar. Supervisa i organitza des de la logística del nostre material fins a la implementació de diverses tasques que el nostre equip dur a terme sobre el terreny, passant per la instal·lació de panells fotovoltaics a teulades i terrats o la connexió de xarxes elèctriques i sistemes de gestió d’energia.

Ivan Dalmau

Va treballar com a tècnic electricista en un taller de disseny i fabricació de panells elèctrics de gran qualitat per al sector. Després d’estudiar programació d’autòmats, va passar a treballar com a gestor d’equipament elèctric en una empresa del sector de la maquinària de la neteja de la línia de muntatge alimentària.

Actualment, és el nostre assessor tècnic especialitzat i està al càrrec de l’anàlisi i de la selecció del programari que utilitzem per combinar diverses unitats de control i alimentació a les nostres instal·lacions. L’Ivan també s’encarrega de la programació d’autòmats que utilitzem a les instal·lacions amb requisits específics.

Gori

És enginyer tècnic amb molta experiència al sector de les energies renovables. Ha estat fent estudis econòmics i de càlcul d’instal·lacions solars des de l’any 2005 i ha participat en el desenvolupament dels diferents components de les instal·lacions fotovoltaiques.

Gràcies a la seva experiència fent instal·lacions, pot analitzar la pressió a la qual els diferents materials estan sotmesos, tant si es tracta d’equips electrònics, com de conductes elèctrics o suports estructurals, de manera que pot decidir quin element s’adequa millor a les característiques de les nostres instal·lacions.

El Gori també s’encarrega d’assessorar-nos sobre l’equip de seguretat per evitar qualsevol accident laboral.

Passar-se a l'energia solar és una elecció intel·ligent

Estalvia diners. Redueix la petjada de carboni. Genera la teva energia / Aprofita l'energia del sol.
DEMANA'NS INFORMACIÓ